Így találhatjuk meg a megfelelő barber shopot

Ha új helyre költözünk, vagy a jelenlegi borbélyunk a szögre akasztja a nyírógépét, és bezárja az üzletét, sajnos rá vagyunk kényszerülve arra, hogy egy új baber shop után nézzünk, amely jóval nehezebb, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.

Kérdezzük meg a jelenlegi borbélyunkat!

Ha költözésről van szó, az a legjobb, ha megkérdezzük a jelenlegi borbélyunkat, hátha tud valakit ajánlani, vagy akár van ismerőse is az új területen. Abban az esetben pedig, ha küszködünk a szavakkal, és nem vagyunk elég jók abban, hogy elmagyarázzuk az új borbélynak, hogyan szeretjük a hajunkat, össze is kapcsolhatjuk őket a közösségi média platformokon, hogy átadják egymásnak a szükséges információkat.

Kutatás

Mi személy szerint szeretünk utánajárni a Google-ban a helyi barber shopoknak. Így ugyanis megnézhetjük az ott készült képeket, felmérhetjük az üzlet hangulatát, és átolvashatjuk az eddigi vendégek véleményeit. Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy itt-ott előfordul néhány negatív komment, de összességében csupa pozitív dolgot írtak a vállalkozásról, akkor biztosak lehetünk abban, hogy igazán magas szintű szolgáltatás nyújtanak.

Érdemes a kutatást a közösségi médiában is folytatni, a legtöbb barber shopnak ugyanis már van Instagram és Pinterest fiókja is, ahol bemutatja a dolgozói alkotásait. Ez pedig még inkább segíthet annak a megállapításában, hogy az ott dolgozó borbélyok valóban szakképzettek-e.

A kínált szolgáltatások

Egy igazán fontos szempont a választás során a kínált szolgáltatások köre. Egy ideális barber shopnak ugyanis sokkal többet kell biztosítania, mint egy szimpla hajvágás. Olyan helyet kell keresnünk, ahol szakáll igazítást, hot towel borotválást és egyéb szolgáltatásokat is nyújtanak.

Látogassuk meg az üzletet!

Ha van lehetőségünk rá, akkor érdemes az üzletet a saját szemünkkel felmérni, és személyesen is beszélni az ott dolgozókkal. Ha a barber shop üzletbe belépve egy rendezett, komfortos és otthonos miliő fogad minket, és azt látjuk, hogy a borbélyok maximális odafigyeléssel próbálják a vendégek minden apró kérését teljesíteni, akkor már biztosak lehetünk abban, hogy a hajunk és a szakállunk a lehető legjobb kezekben lesz.

Ugyanezt éreztük mi is, amikor beléptünk a Barber World üzletébe. Pont szerencsénk volt, és adódott náluk egy üresedést, de egy kicsit várni kellett. Mi azonban ezt egy cseppet sem bántuk, hiszen addig amíg sorra kerültünk, belehuppantunk a kanapéba, és kellemesen elbeszélgettünk az üzletben tartózkodókkal.

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878

Ajánlott cikkek