Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak

Sok pár van, akik szeretik megünnepelni a Valentin napot itthon is, attól függetlenül, hogy sokan ellenzik ennek az ünnepnek a magyarországi elterjedését.

Cikkünk most azoknak szól, akik szeretnek megragadni minden lehetőséget, hogy a szerelmükkel együtt ünnepeljenek és ilyenkor rendszeresen belecsempésznek egy kis ünnepet és meghitt együttlétet a szürke hétköznapokban.

Mit is adjunk tehát ajándékba a férfinak, akit szeretünk? Az egyik ötlet lehet, hogy ajándékkártyákat, kuponokat készítünk a szerelmünknek, és ezekre különböző lehetőségeket írunk fel, amiket bármikor beválthat.

Tegyük személyessé a meglepetést

Például egy extrémebb romantikus este az ágyban, de bármi lehet a kuponokon, ami a kedvesünknek tetszik. Ha van kedvenc együttese, akkor a legújabb albumuk megvásárlásával biztosan hatalmas örömet szerezhetünk kedvesünknek.

Az erotikus társasjátékok is garantált sikert hoznak, kivált ha a pár mindkét tagja szereti a kalandokat és a pezsdítő változatosságot is.

Ha a férfi szereti az édességet, választhatunk valami igazán különleges desszertet, ma már sok olyan bolt van, ahol különleges édességeket lehet kapni, ezt aztán egy pohár pezsgő kíséretében öröm lesz elfogyasztani. Ha szeretünk sütni, akkor egy-egy izgalmasabb, bonyolultabb receptet is kipróbálhatunk, sok recept és videó van fent az interneten.

Ha szeret olvasni, egy kiváló könyv mindig jó ötlet, főleg ha a hobbijával kapcsolatos. Egy remekül kiválasztott bornak is örülhet a kedvesünk, amennyiben szereti a bort. Élményeket is adhatunk, ma már több helyen is lehet élmény dobozt vásárolni, szerelmünk stílusának megfelelően.

Vannak gourmand csomagok, szállodai csomagok, kalandok, adrenalin dobozok, mindenki tud magának választani a lehetőségek közül. Sok élmény esetén két főre szólnak a kuponok, tehát mi is csatlakozhatunk kedvesünkhöz.

De akár egy egyszerű, kettesben eltöltött romantikus, pajzán este is tökéletes ajándék lehet szívünk választottjának, főleg ha az elmúlt időszakban a sok munka miatt kevesebb időt tudtunk egymásra szánni.

Ajánlott cikkek